Sherbejme sipas porosise ushqim nga kuzhina Italiane dhe nacionale.
Prej te dieles deri te enjten prej 07:00-24:00, ndersa te premten dhe te shtunen 07:00-02:00 stafi i XIX-it ju mirepret.
Freskia e terraces dhe ngrohtesia e furres se drurit e bejne ambientin e kendshem per cdo stine.

Restauranti XIX i lokuar ne qender te qytetit me ambient te ngrohte i cili krijohet nga furra me dru, vete objekti i drurit, hapesira e gjere dhe e gjelberuar e terraces, ushqimi i fresket me shije unike si dhe ushqimi per me te vegjelit me cmime te arsyeshme i pergatitur dhe i sherbyer me kujdes te veqante nga stafi me pervoje shumevjeqare ju ofron nje ndeje te veqante. Gjithashtu bejme dergimin e ushqimit dhe pijeve ne shtepi dhe vendet e juaja te punes. Me shume informacion

Mu ne qender te Prishtines, perballe OSBE-se dhe Policise.